jueves, 31 de marzo de 2022

FINAL XVI INTERPRETACIÓ CONSERVATORI

 

EL CONSERVATORI PROFESSIONAL DE MÚSICA D’ALTEA CELEBRA LA XVI EDICIÓ DEL CONCURS D’INTERPRETACIÓ “MUSICALTEA 2022”




Dins del projecte Musicaltea2022, impulsat pel Conservatori Professional d'Altea, el passat dimecres 30 de març es va celebrar, al Centre Cultural d'Altea la Vella, l’edició nº. XVI del Concurs d'Interpretació d'Ensenyaments Professionals. Una representació de 14 alumnes que van passar una selecció prèvia es reunia per oferir un excel·lent espectacle al públic assistent. Grans actuacions a l’escenari del Centre Cultural dins d’una activitat impulsada pel propi centre i que tindrà una nova fase el proper dimecres 6 d’abril, al mateix Centre Cultural d’Altea la Vella, a la “Final Intercentres” on participarà l’alumnat dels Conservatoris de Dènia, Teulada, Xàbia, Benidorm, Teulada i Altea. De nou, Altea acollirà aquest esdeveniment que sense altre objectiu que el de desenvolupar la formació dels futurs professionals de la Música. 

En paraules del Director del Conservatori, Juan T. Laviós, manifestava que "el projecte de Musicaltea és una gran oportunitat formativa per a l'alumnat del conservatori i tal com s'ha pogut escoltar en les audicions de les diferents categories el nivell interpretatiu ha estat molt alt, a més, de l'experiència que es va acumulant amb aquest tipus d'iniciatives que afavorirà el futur com a professionals de l'alumnat actual".
Per altra banda, Aurora Serrat, Regidora de Cultura de l’Ajuntament d'Altea, expressava que "Altea és un poble bolcat amb la música en totes les seues expressions, en aquest cas s'han pogut escoltar grans actuacions, fins i tot sorprenents per la curta edat de part dels participants, cal felicitar a estos joves intèrprets pel seu esforç i a les famílies per recolzar-los amb els seus estudis. El concurs és una de les activitats més atractives del projecte Musicaltea, des de la Regidoria de Cultura continuem donant suport a aquest conglomerat d'activitats que tots els anys proposa el claustre de professors i que té com a fi millorar les capacitats de l'alumnat".


Per últim, des del Conservatori es vol felicitar a tots els participants, en el concurs per la gran acollida d’aquesta activitat, els finalistes i premiats van ser:


Categoria 1r i 2n EE.PP.

Finalistes: Amelia Mulet Martí, Trompeta i Mar Pascual Tasa, Trompa

Accèssit: Jose Santos Osipov, Guitarra 

Primer Premi: Pere Riquelme Pérez , Bombardí


Categoria 3r i 4t EE.PP.

Finalistes: Alejandro Frau Sanchis, Percussió i Hugo Junquera Candela, Clarinet

Accèssit: Irene Espinoza Hortelano, Saxo

Primer Premi: Jana Ferrández Díaz, Saxo  


Categoria 5é i 6é EE.PP.

Finalistes: Marina Barco Ferrer, Piano, Àngels Ferrer Rostoll, Flauta

 i Joan Borja Cortés, Trombó

Accèssit: Francesc Devesa Such, Percussió

Primer Premi: Helena Martínez Llorca, Oboè


Menció d’Honor a la millor puntuació: Jana Ferrández Díaz, Saxo