domingo, 13 de mayo de 2018

VII Concurs Interpretació Elemental



El passat dissabte 12 de maig a la Casa de Cultura d'Altea es va realitzar el VII Concurs d'Interpretació Elemental. En aquesta edició van participar alumnes del Conservatori i d'ESMUALTEA. Al concurs van poder escoltar els joves talents, els quals van fer gaudir al centenar d'assistents a l'event.
Al finalitzar les actuacions el Regidor de Cultura, Diego Zaragozí, la Directora d'ESMUALTEA, Isa Lloret, i el Director del Conservatori, Juan Tomás Laviós, van fer entrega dels diplomes amb els premis als participants de l'event.

El pasado sábado 12 de mayo en la Casa de Cultura de Altea tuvo lugar el VII Concurs de Interpretación Elemental. En esta edición participaron alumnos del Conservatorio y de ESMUALTEA. En el concurso se pudo escuchar a los jóvenes talentes, los cuales hicieron disfrutar al centenar de asistentes al evento.
Al finalizar las actuaciones el Concejal de Cultura, Diego Zaragozí, la Directora de ESMUALTEA, Isa Lloret, y el Director del Conservatorio, Juan Tomás Laviós, hicieron entrega de los diplomas con los premios a los participantes del evento.